top of page

Tarieven Bruidsreportages

Je bruiloft moet een onvergetelijke dag zijn en op de dag zelf wil je graag dat alles op rolletjes loopt en in een gezellige sfeer. Dat geldt ook voor jullie bruidsfoto's. Daarom spreek ik voorafgaand aan de huwelijkssdag met ieder bruidspaar de wensen door en het programma van de deze dag.

 

Op de dag zelf maak ik het liefst foto's vanaf het aankleden en opmaken van de bruid en de huwelijksceremonie tot aan het begin van het feest met misschien wel een openingsdans. Zo krijgen jullie een uitgebreide fotoreportage die het verhaal vertelt van jullie geweldige huwelijksdag. Alle foto's kunnen verwerkt worden in een prachtig album dat zorgvuldig is samengesteld in een luxe uitvoering. Leuk voor nu maar vooral ook leuk voor later! Kijk in de gallery voor een selectie uit mijn portfolio bruidsreportages.

 

Hieronder een overzicht van de verschillende huwelijkscollecties die mogelijk zijn. 

Vind je tussen deze collecties niet precies wat jullie in gedachten hadden,  neem dan gerust even contact op voor een offerte die precies aansluit op jullie wensen. Voor vragen en aanvullende informatie kunnen jullie vrijblijvend contact opnemen. 

Collectie 1

 

  • 6 uur trouwreportage op diverse lokaties

 

 

  • Online Gallery om te delen met familie en vrienden.

 

 

  • 1 USB stick met 150 -200 foto's

 

     v.a. € 995,00

Collectie 2

 

  • 8 uur trouwreportage op diverse lokaties

 

 

  • Luxe Design Album 30x30cm (50 pagina's) in houten bewaarbox

 

 

  • Online Gallery om te delen met familie en vrienden.

 

 

  • 1 USB stick met  ca 350 foto's

    v.a. € 1.795,00

 

Staat jouw ideale bruidsreportage niet tussen bovenstaande collecties?

Neem dan even contact op voor en offerte op maat. 

Trouwalbums

Een trouwalbum is een mooie tastbare herinnering van jullie trouwdag. Alle mooie momenten bij elkaar in een prachtig designalbum. Er zijn diverse soorten abums te verkrijgen, van klassiek tot modern, in diverse formaten en materialen. 

Algemene Voorwaarden

Het plaatsen van een opdracht betekent dat je instemt voor het publiekelijk tonen van het gemaakte fotografisch materiaal op mijn blog, website of tentoonstellingen, tenzij vooraf duidelijk anders overeen gekomen.

Op alle offertes en gesloten overeenkomsten zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.
Deze zijn bij de fotograaf op te vragen. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. 

bottom of page